Εξοπλίστε την μοτοσυκλέτα σας με μια custom ανάρτηση της Nitron, που θα έχει φτιαχτεί στα μέτρα σας, απαλλαχτείτε από τις ατελείωτες ρυθμίσεις και απολαύστε κορυφαία απόδοση!

    NITRON

    Η Nitron μετράει πάνω από δύο δεκαετίες επιτυχιών, μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται νίκες και ρεκόρ σε διακεκριμένους αγώνες σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα προϊόντα της Nitron σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκεί όπου βρίσκονται και  τα διεθνή κεντρικά γραφεία της.

    Η Nitron παρέχει αμορτισέρ υψηλής ποιότητας μέσω ενός συνδυασμού καινοτομίας, ασυμβίβαστης ποιότητας και προσοχής στη λεπτομέρεια. Αντιπροσωπεύει πάντα την εξαιρετική αξία που παρέχεται μέσω υψηλών επιπέδων εξυπηρέτησης των πελατών της. Από το 1998, η Nitron βρίσκεται στην πρώτη γραμμή τεχνολογίας στις αναρτήσεις του  μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η εταιρεία με έδρα το Oxfordshire, που ιδρύθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Guy Evans, προχώρησε με συνέπεια, δημιουργώντας αμορτισέρ που κερδίζουν αγώνες για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πλέον περισσότεροι από 250 προμηθευτές Nitron σε όλη την Ευρώπη, την Ασία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ασία και την Αφρική.

    Το 2008 η Nitron μετακόμισε σε νέες εγκαταστάσεις στην «Motorsport Valley» του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτό επέτρεψε σημαντική αύξηση της παραγωγής και βελτίωση της ικανότητας της Nitron να ωθήσει στα όρια τις τεχνολογίες ανάρτησης, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές 3D CAD, υπερσύγχρονα δυναμόμετρα, μηχανήματα 5-αξόνων CNC.

    Τα αμορτισέρ της Nitron κατασκευάζονται από billet αλουμίνιο και είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητα. Κάθε αμορτισέρ είναι πλήρως επισκευαζόμενο και συναρμολογείται βάσει των ειδικών απαιτήσεων συμπίεσης και απόσβεσης ελατηρίων από μια εξειδικευμένη ομάδα. Η αισθητική έπαιζε πάντα ζωτικό ρόλο στη διαδικασία σχεδιασμού της Nitron, ώστε να διασφαλιστεί ότι τα αμορτισέρ όχι μόνο φαίνονται αλλά και είναι άριστα σε σχέση με αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς.  

    Η Nitron επωφελείται από μια ομάδα μηχανικών με συσσωρευμένη εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις που καλύπτουν μηχανική κατεργασία, τεχνολογία υλικών, υδραυλική, μηχανική μοτοσικλέτας και αγώνες F1. Μερικοί από αυτούς είναι παράλληλα έμπειροι οδηγοί αγώνων και αναβάτες. Η ικανότητα αξιοποίησης ενός τέτοιου πλούτου γνώσεων παρέχει στη Nitron μια μοναδική ικανότητα την οποία μπορούν να ανταγωνιστούν πολύ λίγες άλλες εταιρείες στη βιομηχανία αναρτήσεων.

    Δεν θα ήταν τέλειο να έχετε μια ανάρτηση φτιαγμένη «κατά παραγγελία», στα μέτρα σας και με βάση τις ανάγκες σας; Ακριβώς αυτό προσφέρει η Βρετανική Nitron. Με κορυφαία αγωνιστική εμπειρία, η Nitron αποτελεί την επιλογή των πιο απαιτητικών Ελλήνων αναβατών από το 2012. Είναι ίσως η μοναδική εταιρεία στον κόσμο, που κατασκευάζει αναρτήσεις κατά παραγγελία, από κάθε αναβάτη ξεχωριστά, προσφέροντας την εμπειρία της απόλυτης ρύθμισης, αλλά και της αποκλειστικότητας του προϊόντος.

    Αν «ψάχνεστε» με τις αναρτήσεις, θα ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να πετύχετε την τέλεια ρύθμιση. Τα αμορτισέρ της Nitron κατασκευάζονται από billet αλουμίνιο για ασύγκριτη αντοχή και μικρότερο βάρος από τις εργοστασιακές αναρτήσεις. Η κεντρική ράβδος και το κατά παραγγελία σώμα βαλβίδων χαρίζουν απροβλημάτιστη λειτουργία που μόνο η Nitron ξέρει να προσφέρει, ενώ τα αμορτισέρ είναι πλήρως ρυθμιζόμενα σε προφόρτιση ελατηρίου, απόσβεση επαναφοράς και απόσβεση συμπίεσης δύο ταχυτήτων. 
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)